Nie jesteś zalogowany.
Mordzia - ja Ci zrobię paznokcie ale to nie jest JEDNORAZOWY ZABIEG - >>>>>>> ale uświadomię Cię jak i co - top właściwie proste jak "świnski ogon" - ale TRZEBA PILNOWAĆ
WIESZ ZE WSZĘDZIE prócz chemiii - FIZYKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okien nie myje mam w du................................ tego ![]()
pilnuje Ziuta bo kima ------------------------>>> > > > > >
U mnie sypie od rana. troszke dzis zaspałam ale nie spóźniłam się. Oglądałam wczoraj film "Chłopaki z ferajny" i potem cos tam jeszcze i wstac sie nie chciało.
Mordzia- mi tez sie bardzo rozdwajaja paznokcie od paru miesięcy. Zawsze miąlm ładne paznokcie i nigdy nic takiego sie nie działo. a teraz nie moge sobie z tym poradzić. a tam! trudno.
nie moge doczekac się wiosny ale i tego żeby ta szkoła juz się skończyła wreszcie. 30 kwietnia koniec wiec juz bliziutko. Wydaje mi sie że wczoraj nie był w szkole. On twierdzi że tylko jedna lekcje opuscił i to nie bez powodu. Powinnam zadzwonic do szkoły i sprawdzic ale jak o tym pomyśle to niedobrze mi sie robi.
fajnie że piatek. Hindi jedzie w nocy do domu. załatwi wize i wróci za jakies trzy tygodnie. Tym razem krótko go nie bedzie. Zawsze nie było go ok 2 lub 3 miesiące.
robie herbatke i zabieram się do roboty.
zajrzę potem.
Piszcie Lalki co tam u Was?????
U mnie też kurzy jak byk
( ide na basen - jak wróce to opowiem co i jak ![]()
Jestem choć pół dnia minęło - u mnie zamieć śnieżna ale to pikuś jestem SAMA
całuję próg - pojechali w odwiedziny - wrócą w niedzielę a ja mam luz i haha:) zwariuję z radochy ![]()
![]()
**
żadne okna - żadne balkony do mycia - Boziu dzięki Ci ze tak cudownie wali śnieżkiem za okienkiem - mam WOLNEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)
huhuhuhu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez shibbi (2010-03-05 17:10:09)
gdzie Wy sie podziewacie???
No cóż? Widocznie dziewczyny zajęte weekendowo. To super.
Ja odprawiłam w piątek w nocy Hindiego i dwa dni luzu. W sobote leń. nawet obejrzałam "Ojca chrzestnego" na DVD. czego nie robiłam od strasznie dawna. tzn fimu nie oglądałam z płyty. Cos ostatnio na mafię mnie naszło.
Robic mi się nie chce tzn sprzatac więc odpoczywam. Jak się wiosna zacznie to nie wiem w co ręce włożę. Jak co roku. Niby to tylko ogródek ale za dużo tej powierzchni jak na mnie jedną. Co rok mniej siły.
słonko świeci ale mróz nie odpuszcza niestety.
Dostałam kwiatki od kolegów. Jak zwykle czerwone rózyczki. patrze na nie i morda mi się smieje. Upiekłam chłopakom szarlotkę. No bo tak głupio by było. Juz zjedlismy i po imprezie. chyba że jeszcze po południu spijemy kawke????
Shibbi i Aqusia ! Wiosna idzie- to może byscie sie wybrały do mnie, na niziny?????? Ja czekam.
hmm..
(![]()
wiosna
u mnie kurzy od dwóch dni biało - mróz i skute lodem chodniki - choć ptaszki świergolą to o wiośnie zapomnieć
DWA dni wolnego wykorzystane - odpucowane , wypastowane całe mieszkanie - zakamarki - szczota ryżowa i normalnie wojna z brudem - u f f f
super się błyszczy:) Wyprałam chodniczki - dywaniki i wszelkie inne podnożnikowe ocieplacze - schnie na klatce - na balkonie (chodniczek z łazni SZTYWNY jak nieboszczyk huhuhu:)
Wczoraj wrócili- nie wiem czy się zorientowali ze mają czysto ale co tam - grunt że "koty" się nie snują gdzie okiem sięgnąć.
WYPOCZEŁAM - odespałam o której mi się chciało. Przed obiadem - po i zamiast obiadu też spałam ![]()
![]()
Zaczelam nawet w nocy pisać opowiadanie na konkurs - haha:) ja muszę dostać kopa dopiero wtedy zaczynam wyciskać z siebie własne myśli, które czasem okazuje, się, że są już poukładane w stronice. Wiem jedno - pisanie to odwaga, a publikowanie tegoż to już dobrowolne kamienowanie z biczowaniem
- . JAK super - to jęczą, ze hmm niby taka byle jaka a TO napisała,
- . JAK nie udane to suchej nitki nie zostawią na człowieku -
> > > > > moze dlatego mam dystans i tremę - a co ![]()
Ja dostałam życzenia od bratanicy - haha i takiego sympatycznego świra 70 - letniego, który z okazji wszelkich okazji przesyła mi życzenia o 05.30 - !!!!!!!!!!!!!!!!!! kurka wodna ![]()
![]()
Pewnie do wieczora jeszcze ktoś się opamięta że to TEN Dzien a ja mimo wszystko jestem jeszcze kobietą,
............. mój znajomy (wdowiec od kilkunasty lat) w Dzien Kobiet zanosi na grób swojej żony cudny bukiet - bo Ona dalej dla niego żyje ![]()
![]()
no i tak to z życzeniami:)
Annaaga a jak już na dobre zaczniesz porządkować ogród to daj znać jakoś dotargam się na to Mazowsze i pomogę w miarę sił ![]()
Całuję WAS cudne K O B I E T Y
pracusie - szczere - oddane - z sercami na dłoni ![]()
![]()
gdzie tam facetom do nas .![]()
![]()
Kobietki Moje
Zapomniałam o zyczeniach!!!
Przyjmij życzenia Babo kochana……
od drugiej baby z samego rana.!
Niech dzień cały będzie radosny…
bądź zdrowa Babo!!!!- aby do wiosny!!!!
Szczęścia życzę Tobie…..
sobie…. i kobietom na całym globie!!!
By marzenia się spełniły….
a Nas chłopy wyręczyli!.
My dziś drinki i kaweczki…..
Nasze święto dziś Babeczki!!!!!
Cudownego dzionka , pełnego radości i słonka,
od Agaty.
Jestem babki kochane, wszystkiego pieknego wam zycze w ten tulipanowy dzien!
Nie odzywalm sie ale wrocilam, potem mialam gosci a potem sie pochorowalam. Nie zupelnie pochorowalam, strzelilo mi cos w kregoslupku i wygielo mnei troszke. Wiec w piatek zrobilam sobie wagary, caly weekend przelezalam plus weekend i nie czuje zeby bylo duzo lepiej, ale jestem w pracy i jeszcze siedze.
Spotkanie w Kraku bylo cudne, poprostu cudne!!! Napilysmy sie, pojadlysmy i nei moglysmy sie nagadac. Dlugo by opowiadac, ale tak sie rozmawialo jakbysmy sie ze 30 lat znaly.
Dostalam piekny prezent od Annyagi - dziekuje kochana, bardzo sie wzruszylam ![]()
POgoda dziwna, piekne slonce juz kilka dni ale zdradliwie chlodno. Ale wiosenka chyba nam juz pomalu idzie. W sobote widzialm lake w krokusach to musi juz byc wiosna.
KOncze piekne na teraz.
sciaskam tulipanowo xxx
O Matko! Ale mnie choróbsko ścięło! Nic nie widzę na oczy, katar leje mi się od rana, głowa mnie boli i gardło, jakby było poparzone. Byłam dzisiaj u lekarza, dostałam antybiotyk i nakaz leżenia w łóżku! A za chwilę wypluję płuca, kaszlę jak gruźlik, a właściwie szczekam jak stary pies ![]()
![]()
![]()
Laski cudne! Życzę Wam wszystkiego najlepszego, duuuuuuuuuuuuuuużo zdrowia i........... szybkiego nadejścia wiosny ![]()
U mnie dzisiaj cały dzień słońce ale minus na termometrze i lodowaty wiatr.
Dostałam od moich mężczyzn piękne tulipany i "Ferrero..." na osłodę. Powiało wiosną............. ![]()
Agu, z kręgosłupem nie ma żartów. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i.................. uważaj na siebie ![]()
Ściskam i idę po syrop bo się uduszę ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziewczyny Jezu kochany - co żeście takie chore
( łoooo matuchno ukochana ![]()
![]()
![]()
U mnie zadyma śnieżna - ale cudnie, biało + mroźno + zima na całego a a i ślisko jak jasna dupa:)![]()
eh h h h h
w Kraku jak było ![]()
![]()
niech mnie dundel ![]()
![]()
przezyłam wczoraj z czego sie okropnie cieszę
Najpierw grzecznie winko und waser - a potem stara, durnowata dałam sie skusić na szampana - e e e e
dzięki Ci Boziu ze żyję![]()
![]()
Shibbi Moja- to dałas czadu! A zawsze gadają - nie mieszać alkoholu!
U mnie nawet ptaszki spiewają ale mróz dalej jak nic. grunt że słonko świeci.
Mordzia i Agusia - wylegujcie sie w wyrku i wracajcie do zdrowia.
Wiecie co ja wczoraj zrobiłam? Ugotowałam pyzy i pożarłam okraszone boczkiem z cebulą. Wszystkie 7 "sztuków". A że mi jeszcze było mało, to na wieczór kanapeczki z boczusiem. Dobrze że nie obejmowałam w nocy porcelanowej filizanki bo po pierwsze - kolacji nie jadam ( a juz na pewno boczku) , a po drugie pyz nie jadłam jak zyje chyba. Nie wiem co ja sie tak rzuciłam na to żarcie? Dobrze że z nikim nie spię. Ha ha!
Będzie ciezki dzien bo szefowa zła!!!! Jak pies. od rana. Minie. Tylko trzeba poczekać cierpliwie.
Budźcie się dzieweczki
czekam
(
wiem że sie nie miesz -0 ale pomieszałam
debil
(
Byłam w Kraku z papierem do podbicia ale mój lekarz na Sympozjum:) no to koniec wycieczki - jadę we wtorek do Gienie -to podlecę moze mi opieczętuje takie ble ble ![]()
![]()
Robię śledzie ze śliwkami i porem -
a boczuś !!!! lece po boczuś wsadzę do kapuściny ale będzie pycha ![]()
![]()
Pyz nie jem bo by mnie każda udusiła - ale z a z d r o s z c z e !!!! to przeca pyszne !!!!!!!!!!!!!!!!!
lece na zakupy
boczek ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! o Panie Jezu ukochany :")![]()
![]()
No to pieknie ja tu siedze w pracy a wy takie rzeczy wypisujecie, mnie oczywiscie kiszki sie przewracaja do gory nogami i o boczusiu to moge tylko pomarzyc. A jak wroce do domu do bede na tyle padnieta ze o pyzach, boczusiu czy sledziach mniam mniam moge zapomniec.
Ale spiacy dzien, zimno troche i wcale nie wiosennie. Chociaz nie pada to nie powinnam narzekac. Chce mi sie juz wiosny i ciepla.
Kregoslup dalej dokucza ale w pracy jestem, jak mus to mus.
Buziaki
do napisania jutro
milego wieczorku
Cześć Lasencje
Kto wymyślił te choroby??????? A żeby go tak os..... z góry na dół!!!
Dzisiaj już trochę widzę na oczy, chociaż są takie zapuchnięte, antybiotyk jem od poniedziałku i poprawy jakoś nie widzę ![]()
![]()
Wykaszlałam się tak, że teraz wszystko mnie boli. No i gardło........ nadal jest jak poparzone........ i smaku nie czuję..... ![]()
A Annaaga wypisuje tutaj o pyzach, boczusiu z cebulką......... mniam mniam. W niedzielę ugotowałam bigos, wyszedł pysznościowy. Zostało trochę i dzisiaj próbowałam go zjeść..........? Beznadzieja, zupełnie bez smaku......., herbata i kawa też ![]()
No to zaszalały dziewczyny. Annaaga - żarełkiem, Shibbi - szampanem, tylko Agu - pracuś niestrudzony ![]()
Kiedy to zimno się skończy!!! Po niedzieli zapowiadają powrót zimy, ze śniegiem. Brrrrrrrrrrrrrr!
Całuski
wpadnę jutro ![]()
Jezu kochany wszystkie cipencje (znaczy moje padrugi ) chore - i każda @ mieszka na IV piętrze - zrobiłam dzisiaj ze 25 kilometrów po tych schodach - każdej do sklepu po zakupy - zaniosłam po trochę co miałam gotowe - choć jedna na kleiku bo wrzody się odezwały - no amen:((
Byłam na malunkach - walnęłam ______ oczywista faza wstępna _______ Tamarę Lempicki - >> autoportret w samochodzie
jak się zacznie cuś ukazywać to poślę takie wstępoty ![]()
może Agula coś podpowie co nie tak
(
Trudne to i troszke większe niz A-4 i wiecie ze sie gubie ![]()
Ja jednak jestem ścibol >>> A-5 to już rozmiar sufitowy - ale - jak to mówiła moja Pani od fortepianu : do odważnych świat należy >>> no nic - próbuje:)
Jestem zmęczona NIKT mi NIC nie pomógł --- łącznie z porządkiem w kuchni i myciem zlewu eh:(( te dzieci ;((
Idę zaraz do wyrka z jakąś knigą - zmyje makijaż i z herbaciną właże pod kołdre - ciekawe ile wytrzymam:)
U mnie zimno >>>> jak jasny gwint, albo nawet do potęgi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pyszne mam jedzonko - łącznie z golonką w kapuscie !!! ale to przez Anneagę bo ONA z tym boczkiem mnie pognała po sklepach - i stówkę wydałam ![]()
![]()
albo i więcej - ale cudnie - miałam co zanieść moim chorym @ ![]()
![]()
![]()
Agu - jjak to szkoda że tak daleko jesteś
;(;(
całuje do jutra ![]()
Wasza s.
![]()
![]()
![]()
można zajść w ciążę i urodzić
czasami - nim się która pojawi ![]()
U mnie zima i koniec ![]()
Byłam mierzyć meble - potrzebuję takiej komórki na moje paznokciowe akcesoria i na farby - bo się zrobi taki burdelissimozzzzo - ze juz nie panuję nad kosmetyczkami - woreczkami - reklamówkami i pudełkami - KONIEC n- to aparat poczeka - ![]()
Nie umiem nawet tego uprzatnąc bo czy równo czy krzywo to i tak bajzel na 1032:)
No i są szafki ino żadna mi nie pasi - ale tera kombinuję o przemeblowaniu - i i i i chyba się da ![]()
reszta - śnieg
![]()
po drugie zrobiłam plan opowiadania na konkurs i spisałam drzwa liściaste i iglaste oraz ciekawostki o nich - bo moim sąsiadom nadam nazwiska właśnie od drzew - w zależności od mojego spojrzenia na nich----- hmm.. tak umyśliłam - a reszty niech się domyśla kto i czego chce:)
Muszę się obstawić anonimowoscią - bo w razie czego (ma być wydrukowane w gazecie lokalnej) a wtedy nie ma już zartów - a przecież nie bedzie wszystko onsiu fonsiu ![]()
![]()
Idę na spotkanie z przyjaciółką na kawę i pewnie na jaką lampkę wina ale nie pomieszam za CHINYprzeludowe ![]()
![]()
![]()
ha ha
Dobre! Z tą ciążą.
Fajny pomysł z tymi drzewami. Super. Ciekawe jakim ja bym była? Pewnie figą??????
U mnie tez zima ma byc. Jak na razie mróz. teraz ma byc snieg.
Musze wam powiedziec że wkręca mnie to robienie kolczyków. Nie moge sie oderwac od tego tematu. na razie czytam i zbieram info. moze uda mi sie nauczyć? Juz zrobiłam z 8 kpl ale to proscizna. Chce cos bardziej ambitnego. Ale to fajne!!!!!!!!
Dzis piateczek. Najwspanialszy dzień.
Pobudka Dziewczyny!
Wstawać!
:0![]()
jakie wstawać ja na 9.00 już byłam na basenie a to kawał drogi na piechty - u mnie pół metra śniegu - cudnie jak cholera jasna ![]()
mroźno i chyba tylko ptaki oszalały - bo świergolą w parku jak porąbane - bidulki znowu nie mają co żreć![]()
Gimnastyka odstawiona:) jem śledzie i myślę jak spedzić dzien - choć mam co robić i czytać i montować szkielet opowiadania Do 5 czerwca to wcale nie tak duzo czasu. Jak znam siebie to pewnie wyciacham w dwie noce 30 stron a potem bede skracać do 10 - to jest najgorsze tego to szczerze nienawidze - ale tak mam).- ale jakos spanie mnie bierze. Wstyd ale sie kimnę z 15 minut - padłam pewnie po tych wygibusach wodnych:)
Witam dziewczyny moje kochane, piatkowo.
Z poczatku mala dygresja - mam nadzieje ze administratorzy mili przeczytaja - nie powiem co mnie trafia jak mi wyskakuje reklema na cala strone, nie powiem jakiego srodka czyszczacego, i trzeba ja zamykac a krzyzyka nie ma, i potem znowy wyskakuje i znowu i znowu. Dziekuje wiem ze to wszystko napedza pieniazki i marketing jest wazny etc ale chyba przesada jest ze wyskakuje to z 5 razy a ja jak glupia zamykam. ciuciubabka doslownie.
No nic ponarzekalam, po polsku to juz sie lepiej poczulam hihihi ![]()
Piatek juz bardzo sie ciesze, jutro sie wysypiam. Kregoslup troszeczke lepiej, pomalutku i bedzie super.
Annaaaga cudowny pomysl z kolczykami, musisz koniecznie zaczac to robic. bardzo dobry pomysl. a mozliwosci nieskonczone ![]()
Shibbi doskonale rozumiem problem z komoda, mialam ten sam, i chcialam cos na farby pastele etc i zeby nie byly za glebokie szuflady bo wtedy sie robi balagan totalny. znalazlam i kupilam tylko ze jest biala, do mnei pasowala ale nie wiem jak u ciebie, moze ja okleicsz jakims materialem? bardzo praktyczna rozmiar A3 a mnie chodzilo tez o to zebym mogla papier wsadzic tudziesz szkla czy ine materialy. Posle na maila to zobaczysz i wysle ci cene etc. Nie jest tak drastycznie bo to IKEA, ale mozesz przynajmniej zobaczyc czy o cos takiego ci chodzi. Dla mnie idealne jest to ze sa waskie szuflady.
Zaraz ide na lunch kochane moje i wejde potem.
Sciaskam cieplo
![]()
przyślij - bo właśnie chodzi o szuflady żeby nie takie przepaściste tylko normalne w których widać co jest:):
czytam i notuję leżę w łóżku Ziut mi przynosi samochody i zrobił sobie ze mnie autostradę - śpiewa coś po swojemu i podjadamy oboje co chwilke -
śnieg przestała KURZYĆ![]()
Byłam dzisiaj u lekarza do kontroli, bo gardło nie jest jeszcze całkiem zdrowe. Dostałam przedłużenie antybiotyku na następne trzy dni i mam nadzieję, że na rym będzie koniec chorowania ![]()
Mam luzacki weekend, mąż i syn pojechali do Limy remoncić dalej chałupę.
Na jutro umówiłam się z przyjaciółką, właśnie dla niej robię żółciutki bieżnik (to ma być drobiazg na święta), ale skomplikowany jak cholera. Robi się wąską taśmę na szydełku, którą modeluję się w odpowiednie kształty i łączy w trakcie roboty. Efekt końcowy jest rewelacyjny, ale za nim do tego dojdzie, można znieść jajo!!! Morze cierpliwości bardzo się przydaje.......... ![]()
![]()
Annaaga, o jakim robieniu kolczyków Ty mówisz........? Skąd masz materiały i wzory........? Podpowiedz, może ja też spróbuje....?
Shibbi, też głowa pełna pomysłów!? Ten z drzewami jest super, zastanawiam się, jakim ja bym była.....? Osiką....?
Komodę też na pewno znajdziesz odpowiednią. Teraz jest dość spory wybór w meblowych, a w niektórych sklepach z art. drewnianymi można przyjść z własnym projektem i zrobią taka, jaką chcesz.
U mnie też beznadzieja w pogodzie. Zimno, biało i do tego -3 na termometrze ![]()
![]()
![]()
Miłego weekendu,........... odpocznijcie trochę......... ![]()
![]()
Mordzia cyknij bieżnik jak skonczysz
nawet nie pytam jak sie robi bo jestem za durna na takie magie szydełkowe:) ale lubię patrzeć na te cuda spod ludzkiej r.ęki ![]()
![]()
Komody nie wybrałam na razie ale obejde jeszcze producentów MAMY TRZY ZAKŁADY MEBLOWE - coś wykombinuję
jak coś to IKEA choć nienawidzę składac tych desek do kupy - kiedyś robiłam to z pasję dzisiaj w ogóle mnie to nie rajcuje:)
Czekam na informatoryka huhuh od kompa musi mi zwiększyc pamieć bo albo ja albo to pudło - inaczej się rozstaniemy bo mnie krew zaleje jak sie wlecze:)
Jadę we wtorek do Kraka - wróce 22 - i mam fuchę kamero - fptograficzną cały tydzien po wtóre juz mam terminy na paznokcie WSZYSCY chwała Bogu chcę przed świętami - Dzięki Ci Boziu ![]()
![]()
Dobra Ziut idzie spać biorę się za własne paznokcie bo - no ;(((((
do jutera Wasza s.
Upiekłam szarlotkę z budyniem. Właśnie wyjęłam z piekarnika, dałam dużo cynamonu i teraz pięknie pachnie w chałupie ![]()
Zrobiłam wreszcie moją ulubioną nalewkę z limonek. Jutro będziemy kosztować to wszystko z Iwoncią, chociaż............. ja biorę antybiotyk, i............ chyba nie powinnam....yyyyyyy?!
Zabrania się umieszczania treści obraźliwych, wulgarnych, niekulturalnych oraz niezgodnych z polskim prawem. Wszelkie wspomniane treści, publikowane na forum (w formie tekstu, zdjęć, lub innych danych), zostaną usunięte.
© Copyright Zwierciadło 2008 | projekt i wykonanie discipline Media Group