Niezarejestrowany? |  Zapomniałeś hasła?

Zwierciadło forum

#1 2008-12-29 14:43:17

kobitka
Użytkownik

Sylwester

Kochane Kobitki !
Każda z nas ma ochotę czasem gdzieś wyskoczyć , teraz mamy dobrą okazję ponieważ zbliża się Sylwester !Napiszcie proszę w jaki sposób zamierzacie go spędzić , w co się ubierzecie , co przygotujecie do jedzenia na ten specjalny wieczór itd.
Ja ostatnią noc w roku spędzę ze swoimi przyjaciółmi w domu jednego z nich .Każdy z nas zabiera ze sobą coś do jedzonka , ja przygotwuję swoją specjalność , czyli tatar z łososia  .
Co do ubrania to kupiłam sobie sukienkę w internecie, wygląda wystrzałowo mam nadzieję że i ta noc taka będzie , czego i Wam kochani życzę!
Szczęśliwego Nowego Roku!

#2 2009-10-16 21:36:57

sylwester
Gość

Re: Sylwester

Sukienka śliczna. A ja chyba nigdzie nie pójdę na sylwestra. Niedawno zostawił mnie facet i mam złamane serce. Wprawdzie zostało jeszcze trochę czasu, ale stanowczo za mało aby kogoś poznać. Wiem, wiem, mogę iść ze znajomymi sama. Czasem tak robiłam. Ale nie jest miło czekać o północy aż pary złożą sobie czułe życzenia, a dopiero potem ja się mogę z nimi uściskaćsad((

#3 2009-10-25 16:36:01

nipsu
Użytkownik

jak zawsze spędzę Sylwestra z przyjaciółmi. wyjeżdżamy w góry, do małej miejscowości, gdzie nikt nie organizuje hucznych imprez, dlatego o wszystko musimy zadbać sami. prawdopodobnie zdecydujemy się na Sylwestra tematycznego - robiliśmy już imprezy typu PRL, albo kicz party.

#4 2009-10-27 09:00:40

deborah83
Użytkownik

A mi się marzy bal sylwestrowy. Taki z eleganckimi sukniami, garniturami. Ale to chyba jeszcze nie w tym roku, bo juz listopad prawie, a my nawet ne przystapilismy do organizacji...

#5 2009-12-09 12:32:32

Pink_Jolie
Użytkownik
Od: Warszawa

Wybieram się z mężem na bal do hotelu znajomych nieopodal Warszawy. Typowa impreza - bal, rok temu było podobnie. Strój sylwestrowy skompletowany smile Brakuje jeszcze butów - poszukuję butów klasycznych, ale zamszowych, oczywiście czarnych. Gdyby ,któraś z pań mogła polecić sklep w Warszawie z wyborem, proszę pisać. Dzień przed imprezą zapisałam się na odświeżanie włosów do salonu Fryzjerskiego. Chcę nałożyć farbę i wypróbować pielęgnację. W kwestii wyboru rodzaju pielęgnacji - Rytuału, zdam się na pomoc konsultantki z Instytutu, ale zależy mi na dodaniu objętości i lekkości włosom. Na bal obowiązkowo włosy rozpuszczone.

Nie biegnij za szybko przez życie bo najlepsze rzeczy zdarzają się nam wtedy, gdy najmniej się ich spodziewamy.

#6 2009-12-09 13:06:00

gosik
Użytkownik

Byłam raz na balu w luksusowym hotelu. DJ puszczał muzę, do której trudno było się ruszać, jedzenie pachniało malizną a obsługa kelnerska obstawiała jakąś wypasioną imprezę zewnętrzną. Na dodatek na przeciwko siedział przyjaciel mojego ex i wspominał jego (tj. mojego ex) byłą żonę, z którą to - zapewne pod wpływem alkoholu i nudy - przyznał się do romansu (efekt: ex się załamał)

Od tamtego czasu preferuję tzw. domówki i to w dobrze zaznajomionym gronie :-))

Ostatnio edytowany przez gosik (2009-12-09 13:08:14)

#7 2009-12-09 13:31:42

Pink_Jolie
Użytkownik
Od: Warszawa

NO tak, będąc po takich doświadczeniach pewnie też wolałabym domówki smile i od hotelowych balów trzymałabym się z daleka. Na szczęście moja impreza jest z roku na rok w tym samym albo podobnym gronie, znajomy dba o menu (sami wybieramy posiłki), a my jesteśmy zadowoleni. Mamy "swobodę ruchów" wink

Nie biegnij za szybko przez życie bo najlepsze rzeczy zdarzają się nam wtedy, gdy najmniej się ich spodziewamy.

#8 2009-12-09 13:34:32

gosik
Użytkownik

Z butami nie powinnaś mieć problemu większego, bo to klasyka. Radzę udać się w warszawie do jednego z dużych centrów, bo znajdziesz w nim po kilka salonów z obuwiem.

#9 2009-12-09 20:16:37

barbara73
Gość

Pink_Jolie napisał:

Wybieram się z mężem na bal do hotelu znajomych nieopodal Warszawy. Typowa impreza - bal, rok temu było podobnie. Strój sylwestrowy skompletowany smile Brakuje jeszcze butów - poszukuję butów klasycznych, ale zamszowych, oczywiście czarnych. Gdyby ,któraś z pań mogła polecić sklep w Warszawie z wyborem, proszę pisać. Dzień przed imprezą zapisałam się na odświeżanie włosów do salonu Fryzjerskiego. Chcę nałożyć farbę i wypróbować pielęgnację. W kwestii wyboru rodzaju pielęgnacji - Rytuału, zdam się na pomoc konsultantki z Instytutu, ale zależy mi na dodaniu objętości i lekkości włosom. Na bal obowiązkowo włosy rozpuszczone.

ja sie wybieram na przyjecie u znajomych, sukienke już kupilam a do niej zaloze sprawdzone (wygodne!) buty na obcasie. A co to jest za rytual? jakis zabieg na wlosy?

#10 2009-12-13 21:54:49

caffe
Użytkownik

Ja wybieram się do znajomych. Nie potrzebuję specjalnej kreacji, mam fajny, zakupiony specjalnie na tę okazję dośc połyskliwy topik. Na dół spodnie smile A, że do nas należy zadanie o alkohol, to nie muszę się martwić przygotowaniami smile

Stopka forum

Zabrania się umieszczania treści obraźliwych, wulgarnych, niekulturalnych oraz niezgodnych z polskim prawem. Wszelkie wspomniane treści, publikowane na forum (w formie tekstu, zdjęć, lub innych danych), zostaną usunięte.

© Copyright Zwierciadło 2008 | projekt i wykonanie discipline Media Group