Nie jesteś zalogowany.
Kochane Kobitki !
Każda z nas ma ochotę czasem gdzieś wyskoczyć , teraz mamy dobrą okazję ponieważ zbliża się Sylwester !Napiszcie proszę w jaki sposób zamierzacie go spędzić , w co się ubierzecie , co przygotujecie do jedzenia na ten specjalny wieczór itd.
Ja ostatnią noc w roku spędzę ze swoimi przyjaciółmi w domu jednego z nich .Każdy z nas zabiera ze sobą coś do jedzonka , ja przygotwuję swoją specjalność , czyli tatar z łososia .
Co do ubrania to kupiłam sobie sukienkę w internecie, wygląda wystrzałowo mam nadzieję że i ta noc taka będzie , czego i Wam kochani życzę!
Szczęśliwego Nowego Roku!
Sukienka śliczna. A ja chyba nigdzie nie pójdę na sylwestra. Niedawno zostawił mnie facet i mam złamane serce. Wprawdzie zostało jeszcze trochę czasu, ale stanowczo za mało aby kogoś poznać. Wiem, wiem, mogę iść ze znajomymi sama. Czasem tak robiłam. Ale nie jest miło czekać o północy aż pary złożą sobie czułe życzenia, a dopiero potem ja się mogę z nimi uściskać
((
jak zawsze spędzę Sylwestra z przyjaciółmi. wyjeżdżamy w góry, do małej miejscowości, gdzie nikt nie organizuje hucznych imprez, dlatego o wszystko musimy zadbać sami. prawdopodobnie zdecydujemy się na Sylwestra tematycznego - robiliśmy już imprezy typu PRL, albo kicz party.
Wybieram się z mężem na bal do hotelu znajomych nieopodal Warszawy. Typowa impreza - bal, rok temu było podobnie. Strój sylwestrowy skompletowany
Brakuje jeszcze butów - poszukuję butów klasycznych, ale zamszowych, oczywiście czarnych. Gdyby ,któraś z pań mogła polecić sklep w Warszawie z wyborem, proszę pisać. Dzień przed imprezą zapisałam się na odświeżanie włosów do salonu Fryzjerskiego. Chcę nałożyć farbę i wypróbować pielęgnację. W kwestii wyboru rodzaju pielęgnacji - Rytuału, zdam się na pomoc konsultantki z Instytutu, ale zależy mi na dodaniu objętości i lekkości włosom. Na bal obowiązkowo włosy rozpuszczone.
Byłam raz na balu w luksusowym hotelu. DJ puszczał muzę, do której trudno było się ruszać, jedzenie pachniało malizną a obsługa kelnerska obstawiała jakąś wypasioną imprezę zewnętrzną. Na dodatek na przeciwko siedział przyjaciel mojego ex i wspominał jego (tj. mojego ex) byłą żonę, z którą to - zapewne pod wpływem alkoholu i nudy - przyznał się do romansu (efekt: ex się załamał)
Od tamtego czasu preferuję tzw. domówki i to w dobrze zaznajomionym gronie :-))
Ostatnio edytowany przez gosik (2009-12-09 13:08:14)
NO tak, będąc po takich doświadczeniach pewnie też wolałabym domówki
i od hotelowych balów trzymałabym się z daleka. Na szczęście moja impreza jest z roku na rok w tym samym albo podobnym gronie, znajomy dba o menu (sami wybieramy posiłki), a my jesteśmy zadowoleni. Mamy "swobodę ruchów" ![]()
Pink_Jolie napisał:
Wybieram się z mężem na bal do hotelu znajomych nieopodal Warszawy. Typowa impreza - bal, rok temu było podobnie. Strój sylwestrowy skompletowany
Brakuje jeszcze butów - poszukuję butów klasycznych, ale zamszowych, oczywiście czarnych. Gdyby ,któraś z pań mogła polecić sklep w Warszawie z wyborem, proszę pisać. Dzień przed imprezą zapisałam się na odświeżanie włosów do salonu Fryzjerskiego. Chcę nałożyć farbę i wypróbować pielęgnację. W kwestii wyboru rodzaju pielęgnacji - Rytuału, zdam się na pomoc konsultantki z Instytutu, ale zależy mi na dodaniu objętości i lekkości włosom. Na bal obowiązkowo włosy rozpuszczone.
ja sie wybieram na przyjecie u znajomych, sukienke już kupilam a do niej zaloze sprawdzone (wygodne!) buty na obcasie. A co to jest za rytual? jakis zabieg na wlosy?
Ja wybieram się do znajomych. Nie potrzebuję specjalnej kreacji, mam fajny, zakupiony specjalnie na tę okazję dośc połyskliwy topik. Na dół spodnie
A, że do nas należy zadanie o alkohol, to nie muszę się martwić przygotowaniami ![]()
Zabrania się umieszczania treści obraźliwych, wulgarnych, niekulturalnych oraz niezgodnych z polskim prawem. Wszelkie wspomniane treści, publikowane na forum (w formie tekstu, zdjęć, lub innych danych), zostaną usunięte.
© Copyright Zwierciadło 2008 | projekt i wykonanie discipline Media Group